...
image

Ghid detaliat pentru adăugarea companiei pe Indice.md

Indice.md este o platformă excelentă pentru a-ți crește vizibilitatea afacerii prin listarea companiei tale (video youtube). Acest ghid detaliat îți va explica pas cu pas cum să completezi formularul de înregistrare.

1. Detalii Primare

Titlu și Slogan

Începe prin a introduce numele companiei tale și un slogan captivant. Titlul ar trebui să fie clar și reprezentativ, iar sloganul să reflecte esența și valorile afacerii tale. Un exemplu bun ar fi: „EcoClean – Soluții de Curățenie Ecologică”.

Adresa Completă

Adaugă adresa completă a companiei, inclusiv strada, numărul, codul poștal, orașul și județul. Acest lucru va ajuta clienții să te găsească mai ușor.

Oraș

Selectează orașul în care îți desfășori activitatea pentru a facilita căutările locale.

Website

Introdu adresa site-ului web al companiei. Asigură-te că link-ul este corect și funcțional.

Telefon și WhatsApp

Adaugă numărul de telefon și, dacă este disponibil, numărul de WhatsApp pentru a permite clienților să te contacteze direct.

2. Categorie și Servicii

Alege categoria care se potrivește cel mai bine cu activitatea companiei tale din lista disponibilă. Acest pas este crucial pentru ca utilizatorii să te găsească în căutările specifice.

3. Informații

Scrie o descriere detaliată a companiei tale. Utilizează subtitlurile (de la S1 la S6) pentru a structura textul, ceea ce îmbunătățește lizibilitatea și SEO-ul. Include cuvinte cheie relevante pentru a crește vizibilitatea în motoarele de căutare. De exemplu, dacă ai o firmă de curățenie, cuvinte cheie ar putea fi „curățenie ecologică”, „servicii de curățenie la domiciliu”, etc.

4. Orele de Lucru

Setează orele de funcționare ale companiei. Asigură-te că aceste informații sunt actualizate pentru a evita neînțelegerile cu clienții.

5. Social Media

Adaugă linkuri către paginile de social media ale companiei tale. Platforme precum Facebook, Instagram și LinkedIn sunt esențiale pentru a interacționa cu clienții și a crește vizibilitatea online.

6. Întrebări Frecvente

Completează secțiunea de Întrebări Frecvente (FAQ) cu întrebări și răspunsuri comune. Gândește-te la ce ar întreba cel mai des clienții și oferă răspunsuri clare și concise.

7. Media

Încarcă imagini reprezentative ale companiei tale, inclusiv logo-ul, imaginea de profil și alte fotografii sau videoclipuri relevante. Asigură-te că acestea sunt de înaltă calitate și reflectă profesionalismul companiei tale.

8. Cuvinte Cheie

Adaugă până la 10 cuvinte cheie care descriu cel mai bine afacerea ta. Acestea ar trebui să fie relevante și să reflecte serviciile oferite pentru a îmbunătăți căutările SEO. De exemplu, pentru o firmă de curățenie, cuvintele cheie ar putea fi: „curățenie birouri”, „curățenie rezidențială”, „curățenie ecologică”.

9. Adresa de Email

Introdu adresa de email principală a companiei pentru a facilita comunicarea cu clienții și pentru a primi notificări de la Indice.md.

Prin urmarea acestor pași și utilizarea sfaturilor oferite, veți putea înregistra compania pe Indice.md în mod eficient și profesional. Pentru mai multe informații și suport contactați echipa de asistență a site-ului. +373 604 45 025